Armilanlinna 2 | Assi Group

Armilanlinna 2

Assi Armilanlinna 2

Assi Armilanlinna 2 on nopeimmillaan 2024 syksyllä valmistuva moderni ja monikäyttöinen toimistotalo, joka sijoittuu näkyvälle paikalle Lappeenrannan Ratakadun varteen aivan Matkakeskuksen, ydinkeskustan ja Kuutostien äärelle. Nopealla päätöksellä voit nyt vaikuttaa valmistumisaikaan ja tilojen ominaisuuksiin.

Uusi Armilanlinna 2 muodostaa toimitilakokonaisuuden vuonna 2019 toimistoiksi saneeratun Armilanlinnan funkkiskoulun kanssa. Armilanlinna on jo vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Lappeenrannan keskeisenä toimistotalona, jonka upeasta sijainnista ja toimivista ratkaisuista nauttivat mm. Valmet, Avidly, Ekomia, Metsäkeskus, Raksystems sekä yli 20 muuta asiakastamme.

Armilanlinna 2:n uudisrakennus tarjoaa 2200 m2 nykyaikaisia, muuntojoustavia ja kustannustehokkaita toimitiloja kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Yhden kerroksen laajuus on 500 htm2 ja tiloja voi vuokrata yhden 12 m2 huoneen laajuudesta alkaen. Kohteeseen voidaan toteuttaa joustavasti sekä huone- että avotiloja. Kaikki toimitilat ovat valmiiksi varusteltuja ja mm. huonesäätöinen jäähdytys, turvatekniikka ja tietoverkot kuuluvat hintaan.

Ympäristötehokas uudisrakennus käyttää aurinkosähköä, ilmavesilämpöpumppuja ja energiavaraajia energiankulutuksen optimoimiseksi ja ympäristövaikutusten pienentämiseksi. 

Miksi Armilanlinna 2?

  • Upea sijainti Matkakeskusta vastapäätä, 700 metrin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Erinomaisen sijainnin täydentävät hyvät liikenneyhteydet yliopistolle ja Kuutostielle.

  • Muuntojoustavat, tilatehokkaat ja valmiiksi varustellut toimitilat pienten ja suurten yritysten tarpeisiin.

  • Neljä toimistokerrosta ja kellarikerros aputiloilla. Neljännessä kerroksessa valoisa avo-osa ja mahdollisuus kattoterassiin.

  • Pysäköinti on edullista ja joustavaa ja vieraille maksutonta. Varusteluina lisäksi autohalli, sähköautojen latauspalvelu ja polkupyörien lukittu säilytystila.

  • Yhteisiä kokoustiloja käytettävissä tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä minuun kaikissa toimitiloja koskevissa asioissa. Yhdessä löydämme varmasti yrityksellenne parhaan ratkaisun!

Markku Hokkanen
kiinteistöt ja kehitys
+358 40 733 7833

markku.hokkanen@assigroup.fi

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.