Vapaudenaukio 3

KOLME KERTAA KOVEMPI

Suosittu Vapaudenaukio laajentuu 3. vaiheella

Assi Groupin uudisrakentaminen Lappeenrannan ydinkeskustassa jatkuu. Täysin uuden toimistotalon rakentaminen on käynnistynyt syksyllä 2018 – ja se tulee kytkeytymään saumattomasti Vapaudenaukion valmiiseen palvelutarjontaan vuoden 2020 maaliskuussa.

Sujuvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva moderni toimistotalo sopii muuntojoustavien tilojensa ansiosta monille eri yrityksille. Samoin yrityskeskittymän lounas-, catering- ja kokouspalvelut takaavat, että henkilöstön, asiakkaiden ja yritysvieraiden yksilöllisistä tarpeista voidaan huolehtia entistä paremmin.

Visma Solutions Oy jaVisma Consulting Oy(ent. OCTO3 Oy) ovat uuden toimistotalon päävuokralaiset - tilaa vapautuu kaikista Vapaudenaukion taloista!

Visma Solutions muuttaa nykyisestä 2. vaiheesta uuteen toimistotaloon. Näin ollen tiloja tulee vapautumaan kaikista kolmesta Vapaudenaukion talosta. 3. vaiheen katutasossa on edelleen vapaita toimisto- ja liiketiloja, joiden suunnitteluun on vielä mahdollista päästä vaikuttamaan. Ota siis pikimmiten yhteyttä! Lisäksi 1. ja 2. taloista vapautuu nykyaikaisia ja ympäristötehokkaita toimistotiloja 3. vaiheen valmistumisen myötä. Moderneille toimitiloille riittää kysyntää, joten nyt on aika ja paikka varata tila uusille onnistumisille Lappeenrannan keskustasta!

 

50

Yritystä

 

400

Ammattilaista

P

Lappeenrannan suurin parkkihalli

 

1300

Liikuntakeskus

 
 

1,3 KM

Rautatieasemalle

 

4500

Uutta neliötä

Vapaudenaukion palvelut

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä minuun kaikissa toimitiloja koskevissa asioissa. Yhdessä löydämme varmasti yrityksellenne parhaan ratkaisun!

Markku Hokkanen
kiinteistöt ja kehitys
+358 40 733 7833

markku.hokkanen@assigroup.fi

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

 
1 Alkaa 2 Valmis