Vuokralaisinfo | Assi Group

Vuokralaisinfo

ARMILANLINNAN VUOKRALAISELLE

Pyrimme kaikilla tavoilla varmistamaan sujuvan työnteon tiloissamme ja palvelemme asiakaspalvelussa kaikissa päivittäisissä tarpeissanne. Mitä mieleesi tuleekin, muista kysyä ensiksi meiltä. Ratkaisu voi olla lähempänä kuin arvaatkaan!

PELASTUSTOIMINTA

Valvomme ja kehitämme turvallisuutta Armilanlinnassa pelastussuunnittelulla, koulutuksella ja teknisillä ratkaisuilla. Turvallisuuden kumppanimme Securitas suorittaa vuosittaisen turvallisuusvalvonnan, pelastussuunnitelman päivittämisen ja vuorovuosittain turvallisuuskoulutuksen, poistumisharjoituksen tai asiakastilojen turvallisuuskävelyn henkilökunnallenne. Kysy asiakaspalvelusta linkki sähköiseen pelastussuunnitelmaamme ja tutustu sen kautta oikeisiin toimintatapoihin, toimistosi pelastusteihin ja alkusammutusvälineiden sijaintiin.

Suorita tarvittavat hälytykset palo-, sairaus- ja vaaratilanteissa suoraan hälytyskeskukseen pelastussuunnitelman ohjeiden mukaisesti. Ilmoita niistä heti tilaisuuden tullen myös asiakaspalveluumme, jotta voimme huolehtia lisäavusta. Armilanlinnan funkkiskoulun osoite on Oppilaankatu 4 ja Perhetukikeskuksen talon osoite on Oppilaankatu 2, Lappeenranta.

Funkkiskoulun porrasaulasta löytyy kaikkien käytettävissä oleva defibrillaattori. Kuka tahansa voi saada äkillisen sydänpysähdyksen koska tahansa ja missä tahansa esimerkiksi rytmihäiriön aiheuttamana ilman aikaisempaa sydänsairautta. Yleisin äkillisen elottomuuden aiheuttaja on sydäninfarkti. Käyttäjää neuvovien defibrillaattoreiden avulla myös maallikko voi defibrilloida, eli antaa sähköshokin rintakehän läpi sydämeen. Laite on helppokäyttöinen, se opastaa äänellä käyttöä ja analysoi itse tarpeen. Olennaista sairastapauksessa on nopea toiminta.

KULUNVALVONTA JA VARTIOINTI

Kiinteistön kulunvalvontaovet toimivat sähköisellä kulkuavaimella kaikkina aikoina. Arkityöpäivisin työaikana ulkokuoren ja käytävien ovet ovat auki vapaata kulkua varten. Muina aikoina ovet vaativat kulunvalvonta-avaimen käyttöä ja klo 19-06 välillä ja viikonloppuisin ulkokuoren ovet vaativat myös henkilökohtaisen PIN-koodin. Huolehdithan aina oven sulkeutumisesta äläkä pidä ovea auki kulkua pidempään kulunvalvonnan ollessa toiminnassa ettet aiheuta hälytystä. Yli 1,5 minuutin aukiolo aiheuttaa vartioinnin hälytyksen ja turhat hälytyskäynnit laskutetaan aiheuttajalta. Ilmoita meille etukäteen kaikista poikkeavista tarpeista, kuten muutoista ja isoista kuljetuksista. Hälytyspalvelun kumppanimme on Securitas Oyj.

Armilanlinnassa on tallentava kameravalvonta ulkoalueilla, kaikilla sisäänkäynneillä ja aulatiloissa. Kameravalvonnan selosteen saat asiakaspalvelustamme. Kameratallenteita luovutetaan ainoastaan edellytysten täyttyessä esim. tutkivalle poliisiviranomaiselle.

Ulko-ovilta löydät päivystysnumerot kiinteistöpalveluun ja vartiointiin, jos havaitset akuutisti hoidettavia asioita aukiolon ulkopuolella. Sellaisia voivat olla esim. vesivuodot tai rikkoutunut ikkuna. Aulapalvelun ja kumppaneiden numerot kannattaa tallettaa puhelimeen valmiiksi. Vapaudenaukion asiakaspalvelun ollessa suljettuna yritystiloihin voivat päästää vain omat valtuuttamanne avainten haltijat. Huomioithan, että vartiointiliike tai kiinteistöhuolto eivät hoida oven avauksia.

Yhteystiedot:

Assi Group asiakaspalvelu arkityöpäivisin 7.45-16.00
vapaudenaukio@assigroup.fi
050 433 7805

Vartioinnin hälytyskeskus 020 491 2690

Kiinteistöhuollon päivystys 0400 650 253

PYSÄKÖINTI

Armilanlinnan työpaikkapysäköinti toteutuu Assin maksullisella (15 €/kk alv 0%) pysäköintiluvalla nimeämättömillä piha-alueen osoitetuilla pysäköintipaikoilla. Pysäköintipaikoista osa on varustettu sähkölämmityspisteillä ja toivomme niitä käytettävän siihen tarpeeseen talviaikana. Käytettävissä on myös sähköauton latauspiste (22 kW tehoinen) kahdelle ajoneuvolle. Toivomme  latauspisteen vapautuvan aina latauksen valmistuttua.

Armilanlinnassa asioivat vieraat voivat pysäköidä kiinteistön paikoilla asioinnin keston ajan. Vieraspaikat ovat sähkölämmityspisteettömät paikat heti sisäänajon yhteydessä.

Polkupyörille on varattu runkolukittavia telineitä ja vuokralaisille on käytettävissä myös kulunvalvonnalla lukittava pyörävarasto pihakatoksen yhteydessä.

ESTEETTÖMYYS

Armilanlinnan esteetön sisäänkäynti sijaitsee talon vastakkaisella puolella ja autolla sen saavuttaa Oppilaankadulta Perhetukikeskuksen liittymästä. Sisäänkäynti on varustettu automaattiovilla ja sulatetulla pyörätuoliluiskalla. Myös pääsisäänkäynnillä on apuluiska ja liikkumisesteisen pysäköintipaikka, mutta vanhassa suojellussa talossa täyden esteettömyyden toteuttaminen onnistui vain toiselle puolelle. Esteetön wc sijaitsee K1 kerroksessa aivan hissin läheisyydessä.

ASIAKASPALVELU VAPAUDENAUKION TOIMIPAIKASTA

Asiakaspalvelumme auttaa Armilanlinnan asiakkaita kaikkina arkityöpäivinä klo 7.45–16.00 välisenä aikana Vapaudenaukiolta käsin. Asiakaspalvelun kautta voit asioida esimerkiksi avaimista, kulunvalvonnasta, turvallisuuden valvonnasta, kokoustilavarauksista, huolto- ja siivouspyynnöistä  ja mistä tahansa muista asioiden sujumisesta ja muutoksista. Asiakaspalvelu on ensisijainen yhteydenottopisteesi.

KIINTEISTÖHUOLTO JA HUOLTOPYYNNÖT

Asiakaspalvelumme kautta voit välittää käyttäjäkokemuksen, muutostarpeen tai esittää huoltopyynnön.

Kiinteistöhuoltomme seuraa ja säätää talojen toimintaa päivittäin yhdistämällä taloautomaatioon oman kiinteistöosaamisen, asiakastilanteiden tuntemuksen, olosuhteiden mittaustiedon ja vuodenaikojen vaikutukset. Toiveet sekä kuormitustilanteiden synnyttämät vaihtelut ja muutokset tilojen käytössä on aina hyvä ilmoittaa meille, jotta niitä voidaan ottaa huomioon säädöissä.

Lämpötilan ja sisäolosuhteiden säätäminen funkkiskoulussa: Jokaisessa tilassa on oma huonesäädin, joka säätää lämmitystä ja jäähdytystä tilakohtaisesti talon yleissäädön lisäksi. Talon yleissäätö seuraa ulkolämpötilaa, vuodenaikoja ja sisälämpötilan kehitystä. Tiloilla on kuitenkin erilaisia käyttäjätoiveita, sijainteja ja kuormituksia, joita voi huomioida huonekohtaisella säädöllä. Valitse oman tilasi säätimeen haluamasi lämpötilan suuntaan käyttämällä nuolipainikkeita. Esimerkiksi työpisteen etäisyys mittauspisteestä tai sijainti auringon paisteessa voi aiheuttaa tarpeen asettaa säädin toivottua tasoa enemmänkin haluttuun suuntaan.

Vuodenajasta riippuen säädin ohjaa kattosäteilijöiden tuottamaa lämmitystä tai jäähdytystä riippuen siitä onko käynnissä lämmitys- vai jäähdytyskausi. Keväällä ja syksyllä lämmitys voi vaihtua jäähdytykseen myös päivän aikana auringon paisteen vaikutukseta. Säädön vaikutus ei ole välitön, vaan venttiilien säätyminen kestää vähintään 15 minuuttia. Jos säätimellä ei tunnu olevan vaikutusta lainkaan, pyydä toiminnan tarkistus asiakaspalvelustamme. Älä peitä säädintä verhoilla, kalusteilla tms., koska silloin se ei mittaa olosuhdetta oikein.

Perhetukikeskuksessa lämmitystä ohjaa kiinteistöhuolto ja toiveet voi esittää asiakaspalvelun kautta.

VARASTOINTI

Armilanlinnassa ei ole varastointiin erikseen tarkoitettuja tiloja, mutta ota yhteyttä mahdollisesta varastotointitarpeesta. Meidän on mahdollista toteuttaa varastotiloja K1 kerroksen huonetilaan. Hyödyntämällä varastoja pidät toimistot toimivampina ja tarvittavia tavaroita on helppo lastata suoraan katutasosta.

SOSIAALITILAT

Funkkiskoulun K1 kerroksesta löytyy suihkuilla ja vessoilla varustetut sosiaalitilat, joiden käyttö sisältyy vuokraan ja tilohin pääsee kulunvalvonta-avaimelle. Voit myös varata käyttöösi oman kaapin 5 €/kk alv 0% hintaan ja avaimen omaan kaappiin voit pyytää Vapaudenaukion asiakaspalvelusta.

POSTI

Sisäänkäynnin hissiaulassa sijaitsevat asiakaskohtaiset lukittavat postilaatikot. Postijakelu tapahtuu normaalin aamu- ja päiväjakelun rytmissä.

PALAUTE

Haluamme kuulla mielipiteesi ja kehitysehdotuksia. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kiinnostuitko?

Voit olla yhteydessä minuun kaikissa toimitiloja koskevissa asioissa. Yhdessä löydämme varmasti yrityksellenne parhaan ratkaisun!

Markku Hokkanen
kiinteistöt ja kehitys
+358 40 733 7833

markku.hokkanen@assigroup.fi

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.