Yrityspalvelut | Assi Group

Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita palveluja sekä vuokralaisillemme että tiloissamme vieraileville. Pidämme huolen, että puitteet ovat viimeisen päälle kunnossa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Aulapalvelu

Iloinen ja avulias aulapalvelumme auttaa asiakkaita päivittäisissä asioissa kuten postinkäsittely, avaintenhallinta, kulunvalvonta, turvallisuus, kokousjärjestelyt, huoltotarpeet, noudot ja toimitukset sekä vieraiden vastaanotto.

Turvallisuus

Vuokralaisena olet aina nykyaikaisen turvallisuusjärjestelmän, kulunvalvonnan ja vartiointipalvelun piirissä. Tämä turvaa tilojenne ja omaisuutenne koskemattomuuden ja ongelmatilanteiden jäljittämisen. Kiinteistöllä on automaattinen paloilmoitinjärjestelmä ja jatkuvasti päivitettävä pelastussuunnitelma sekä pelastustoiminta turvaavat henkilöstöä. Lisäpalveluna voit sopia mm. tietoturvamateriaalien hävityspalvelusta ja tilakohtaisista turvallisuusjärjestelmistä.

Siivous

Yhteisesti tuotettuna siivous on tehokasta ja edullista. Meillä siivouksen laatua valvotaan jatkuvasti ja siivouksessa osataan ottaa huomioon kiinteistön ja materiaalien hoitotarpeet. Laadukas siivous takaa viihtyisän ja terveellisen ympäristön työntekijöille. Hyvä hoito varmistaa myös kiinteistön pitkän elinkaaren.

Pysäköinti

Keskeisestä sijainnista huolimatta voimme tarjota kaupungin parhaat pysäköintimahdollisuudet henkilöstölle ja vieraille. Vieraasi voivat pysäköidä kiinteistön paikoilla kolmen tunnin ajan ilmoittamalla ajoneuvon rekisterinumeron aulapalveluun tai kirjaamalla rekisterinumeronsa itsepalvelulaitteelle ilta- ja viikonloppuaikoina. Oman vieraspysäköintimme lisäksi käytössä on P-Pormestarin 450-paikkainen maanalainen pysäköintitalo, josta yritykset tai yksityishenkilöt voivat hankkia tuntipysäköinnin lisäksi jatkuvan pysäköintioikeuden. Hallissa on myös sähköautojen latauspiste. Pysäköintitalosta on suora sisäyhteys molempiin toimistotaloihimme. Vapaudenaukiolla on myös Assi Groupin oma sähköautojen latauspiste 3-talon sisäänkäynnin yhteydessä. Latauspisteen saat käyttöösi olemalla yhteydessä aulapalveluumme.

Ravintola

Henkilöstö ja vieraat voivat nauttia virkistävistä tauoista ja kohtaamisista valoisassa lounasravintola Vaparissa. Monipuoliset lounaan vaihtoehdot mahdollistavat terveellisen työruokailun. Ravintolan salin ja kabinetin voi varata tyylikkääksi tapahtumapaikaksi vaikkapa aamiaisseminaarille tai iltatilaisuudelle. Ravintola tuottaa myös catering-palvelut kokouksiin ja isompiin tilaisuuksiinne.

Internet

Kaikissa yleisissä tiloissamme on saatavana WLAN-yhteys ja vuokrahuoneistoon saat kauttamme laadukkaan Assi Net Pro -liittymän ja siihen liittyvän asennuspalvelun talossa toimivalta Frendy Oy:ltä.

Kokouspalvelut ja catering

Kokoustilojen käytöllä asiakkaat säästävät omien tilojen tehokkuudessa ja turvallisuudessa, kun vieraat voidaan tavata toimiston ulkopuolella. Myös oma henkilöstö virkistyy ja saa vaihtelua, kun sisäinen tilaisuus järjestetään arjen ulkopuolella maistuvan tarjoilun kera. Asiakkaamme saavat -20 %:n alennuksen kokoustilojen hinnoista ja käyttö voidaan laskuttaa yhdessä laskussa. Tarjoilut toimitetaan myös omissa tiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin.

Muutot

Hyödynnä osaamistamme ja suunnittele muutto yhdessä meidän kanssa. Autamme sinua järjestämään muuton sujuvasti ja turvallisesti. Kumppanimme tuntevat talon ja tekevät muuton helpoksi.

Ympäristö, kierrätys ja raportointi

Leed-ympäristöjärjestelmän Gold-tasolle sertifioitua kiinteistöämme johdetaan energiatehokkaasti ja kaikki ratkaisut tehdään kestävän kehityksen ja elinkaaren varmistamiseksi. Jatkuva kulutuksen ja olosuhteiden mittaus tuottaa tarpeen mukaiset olosuhteet optimiratkaisuilla. Järjestelmämme tuottaa tunnusluvut energian- ja vedenkulutuksesta, hiilidioksidipäästöistä (CO2) sekä GRESB- ja GRI-vastuullisuustutkimusten vaatimusten mukaiset tiedot.

Kierrätys ja jätteenkäsittely huolehditaan hyödynnettävien jakeiden mukaisesti ja kumppanimme tuottaa jatkuvan raportoinnin jätemääristä sekä eri jakeista.

Kopiointi, tulostus ja skannaus

Asiakaspalvelumme auttaa erilaisissa kopiointi-, tulostus- ja skannaustarpeissa aulan monitoimilaitteella. Näin tärkeät asiat saadaan hoidettua myös oman tulostuksen pettäessä. Jos käytössäsi on Assi Net Pro - liittymä, voit tulostaa omasta toimistosta turvallisesti yhteiselle monitoimilaitteelle.

Muuta

Turvallisuuspalvelut sisältyvät kiinteistön ominaisuuksina vuokrasopimukseen. Siivous ja aulapalvelu sovitaan kaikille asiakkaille vuokrasopimuksen yhteydessä. Muita palveluita voi sopia tarpeen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntö

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.